Sierle Toonen - Cosmetique Totale
Huidtherapeut Nina Schiltmans (lid NVH)
Cosmetique Totale
Cosmetique Totale foto laser

Huidtherapie door Cosmetique Totale

Onze laser behandelingen worden verzorgd door Cosmetique Totale, een professionele en in laser gespecialiseerde organisatie. De laser behandelingen worden altijd uitgevoerd door een hbo-geschoolde en BIG-geregistreerde huidtherapeut. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit zoals u dat van ons gewend bent.

Bij de medisch specialisten van Cosmetique Totale kunt u terecht zonder verwijsbrief en veel behandelingen worden door uw zorgverzekeraar vergoed. Het eerste consult is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Het eerste consult voor laserbehandeling is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

U kunt bij ons terecht voor de volgende laser behandelingen:

 • Acne/acne littekens
 • Couperose
 • Definitief ontharen
 • Fibromen en wratjes
 • Huidverjonging
 • Huidverstrakking
 • Littekenbehandeling
 • Pigmentvlekken
 • Rimpelbehandeling
 • Schimmelnagels
 • Striae

Wilt u een afspraak maken of een gratis intakegesprek? Neem dan contact op met Claire, Salon de Beauté 06 – 4025 9423

Voor meer informatie over de behandelingen belt u naar het centrale telefoonnummer van Cosmetique Totale: 0172 – 782 419.

Laserbehandelingen

Acne / acnelittekens
Acne behoort door onze medische aanpak snel tot het verleden. Afhankelijk van de mate van de acne zal onze huidtherapeut kiezen voor een reiniging met een oppervlakkige of diepe medische peeling, eventueel in combinatie met de Elos om de P. acnes (acne bacterie) te reduceren.
Oppervlakkige en diepe acne littekens worden verwijderd met behulp van de e-Matrix en medische Jessner of TCA peelings.

Couperose
Het verwijderen van rode bloedvaatjes “spinnetjes”, ook wel couperose genoemd kan al met één tot enkele behandelingen met de Elos SR(A) verholpen zijn. Ook is het mogelijk om diepe bloedvaatjes te behandelen, zoals beenvaatjes.

Definitief ontharen
De Elos methode voor definitief ontharen is vooruitstrevend en uniek. Het combineert namelijk IPL met radiofrequente energie (RF) zodat ook blonde, grijze en rode haren effectief behandeld kunnen worden. Met slechts één lichtflits worden honderden haarzakjes uitgeschakeld. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig.

Fibromen en wratjes
Laat plekjes bekijken door de huidtherapeut. Fibromen “steelwratjes” komen voor op lichaam en gelaat en kunnen huidkleurig of gepigmenteerd zijn. Deze plekjes zijn onschuldig en goed in één behandeling te verwijderen.

Huidverjonging
Kies voor de Elos SR(A) “fotofacial” als u zowel de couperose, pigmentvlekken als grove poriën wilt aanpakken. Ook wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd voor een algehele huidverjonging. De e-Matrix pakt daarnaast ook littekens aan.

Huidverstrakking en rimpelbehandelingen
Een eMatrix of Elos behandeling kan worden ingezet als alternatief voor de traditionele injectables of facelift. Er ontstaat een huidvernieuwing en cellen worden gestimuleerd meer collageen aan te maken, zonder dat dit ten koste gaat van uw mimiek. Ook zijn er diverse medische peelings (TCA, Jessner) mogelijk om de huid te verjongen.

Littekenbehandeling
Ook littekens kunnen worden behandeld met behulp van de e-Matrix of medische TCA/Jessner peelings. Denk hierbij aan acne littekens, grove poriën en andere vlekjes en plekjes.

Pigmentvlekken
Er is voor elk soort pigmentvlek wel een behandeling mogelijk. Hiervoor worden de medische TCA en Jessner peelings, de Elos SR(A) en e-Matrix methode ingezet .

Striae
Striae kan worden verminderd met de e-Matrix methode. De huidskleur en structuur zal verbeteren. De behandeling is mogelijk op alle lichaamsdelen en alle huidskleuren.

Schimmelnagels
Met de Elos methode worden schimmelnagels “kalknagels” op zowel de handen als voeten behandeld.

Zie prijzen voor alle behandelingen van Cosmetique Totale

Maak nu een afspraak

06 – 4025 9423
info@clairesalon.nl

Claire, Salon de Beauté
Mgr. Zwijsenstraat 5-9
5212 AH ‘s-Hertogenbosch

Route

Volg de route via Google Maps

Cadeaubonnen

In de salon zijn Dermalogica-cadeaubonnen verkrijgbaar waarmee een behandeling of een geldbedrag cadeau gedaan kan worden.

Copyright © 2021 Claire Salon de Beauté. Alle rechten voorbehouden.
powered by 99projects

Cadeaubonnen

In de salon zijn Dermalogica-cadeaubonnen verkrijgbaar waarmee een behandeling of een geldbedrag cadeau gedaan kan worden.

Volg je ons al op Facebook?

Volg je ons al op Instagram?

Copyright © 2024 Claire Salon de Beauté. Alle rechten voorbehouden.
powered by 99projects

MENU
WordPress Cookie Notice door Real Cookie Banner